Шановні студенти та їх батьки, викладачі Шосткинського медичного училища, карантин – саме той час, завдяки якому ви можете визначити до якого типу людей ви відноситесь: оптимістів =) чи песимістів =(.
Викладачі зіткнулися з тим, що повинні були за короткий термін подати матеріали своїх предметів в інтернеті, і щоб це було доступно і зрозуміло студентам, але завдяки цьому ви стали ще розумнішими та більш розвинутими.
Студентам важче сконцентруватися на навчанні в домашніх умовах особливо коли над вашим телефоном не такий суровий контроль, а поруч стоїть ліжечко з вашою улюбленою м'якою подушкою.
А ось для батьків більше плюсів, тому що і діти поруч, і з'явилося більше можливостей бачити як проходить їх навчальний процес ;)
В більшості випадків нашого життя, ми можемо бачити і плюси, і мінуси в будь-якій ситуації, тому щоб підбадьорити себе та своїх близьких, давайте частіше пробуджувати в собі оптимістичну сторону своєї особистості.
Чого тільки не сказано за минулі десятиліття про оптимістів і песимістів. Так, наприклад, існує думка, що песиміст бачить цей світ в чорно-білому кольорі, а оптимісти насолоджуються усіма барвами та відтінками. Достовірно невідомо, вроджена це риса характеру або наслідки життєвого досвіду. Але багато довгожителів відзначають, що позитивне мислення – це ключ до щастя.
Я пропоную вам веселу та пізнавальну добірку про відмінності між цими двома протилежностями.
А також ви можете пройти тест, в якому можна дізнатися ви оптиміст, реаліст чи песиміст http://tests.kulichki.com/cgi-bin/test1.cgi?cat=character&num=13











Комментарии

Популярные сообщения из этого блога